Тренер Војводине Божидар Бандовић сматра да су голови у првом полувремену били пресудни у дербију са ТСЦ-ом.

Војводина је вечерас изгубила на „ТСЦ арени“ резултатом 1:3, а Бандовић је преузео одговорност за пораз.

– Мислим да смо играли добро, посебно у првом полувремену, осим у те две ситуације када смо примили два гола, што је било недопустиво. У другом полувремену смо подигли ритам, дали смо гол, могли смо бити мирнији у завршници. У суштини, прва два гола су нас коштала. Ми смо били ти који смо могли да постигнемо гол, али када се изгуби утакмица ја преузимам одговорност. Морамо да се спремимо за следећу утакмицу. Желим да наставимо да играмо овако, али голове какве примамо, то је већ нешто друго  – рекао је Бандовић.

Он се осврнуо на чињеницу да је ово Војводини био пети пораз у низу у свим такмичењима.

– Разговараћемо индивидуално и тимски. Осим утакмице са Чукаричким, остале утакмице одиграли смо добро и заслужили смо више. Нисмо освојили бодове, али нас охрабрује начин игре, али у овом тренутку нам недостаје резултат – нагласио је Бандовић.

Он је потврдио да Војводина тражи нападача, пошто је Алекса Вукановић повредио лигаменте колена и чека га операција.

– У овом тренутку, пошто знате да Алекса Вукановић иде на операцију, потребан нам је још један нападач, али то није лако у овом тренутку, јер је доста играча већ нашло клубове. Морамо да реализујемо шансе, дали смо голове, али су били офсајди. Када нема резултата, једноставно, све пада у воду. Али да, гледамо да доведемо нападача – истакао је Бандовић.

Тренер Војводине и даље верује да је ово прави пут којим његова екипа треба да настави да игра и да не планира да промени стил.

– Сигурно да је сви очекују да играмо боље у одбрани и да останемо у Европи. Моја визија је, ако немам игру, не могу да се надам ничему. Ако имам игру, имам чему да се надам у будућности. О томе сам говорио и када сам дошао и када смо имали неколико лоших резултата. Даћемо против Марибора све од себе да победимо и да се пласирамо у наредну рунду – рекао је Бандовић.

У четвртак на овом истом стадиону Војводина ће угостити Марибор у реваншу трећег кола квалификација за Лигу конференција, а потом наредне недеље гостује Радничком 1923.