Фудбалери Војводине изгубили су од екипе ТСЦ-а у Бачкој Тополи резултатом 1:3 у четвртом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Једини погодак за Војводину постигао је Михаило Ивановић у 58. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Царевић, Бутеан (од 78. Л. Николић), Кораћ, Сичење, Лукас Барос, Петровић, Медојевић (од 78. Савићевић), Бамиделе, Величковић, Сери, Ивановић.

ТСЦ: Илић, Петровић, Цапан, Ђорђевић, Јовановић (од 75. Влалулкин), Пејић, Ћирковић (од 90. Милосављевић), Ђаковац, Бањац (од 75. Престиж), Пантовић (од 65. Шош), Станић.

Воша је била та која је нападала и преузела посед лопте од почетка утакмице и већ у деветом минуту Величковић је лепо погодио даљи угао са ивице шеснаестерца, али је после сигнализације из ВАР собе судија свирао недозвољену позицију.

ТСЦ је имао два покушаја са дистанце преко Ђаковца и Пантовића, али далеко од гола Лазара Царевића. Воша је потом имала две солидне прилике, Михаило Ивановић није успео да главом спроведе центаршут Бамиделеа, а убрзо је и Сери искоса са леве стране гађао преко гола.

У 35. минуту поново је у центру пажње био Величковић, опет се одлично убацио из другог плана, проиграо Ивановића који је погодио мрежу, али је опет после ВАР сигнализације поништен због офсајда.

Казна је уследила већ у следећем нападу, Ћирковић је прихватио дубинску лопту, заломио Бутеана и преварио Царевића прецизним ударцем за 0:1.

Воша је узвратила, Кораћ је гађао са дистанце поред стативе, а најбољу шансу имао је Бамиделе у 45. минуту. Ивановић је центрирао са левог бока, Бамиделе је био сам на петерцу, али је главом гађао поред стативе. Опет је после Вошине велике шансе, стигла казна на другој страни. Бањац је преварио Сичењеа и изашао сам на Царевића, који је успео да заустави његов ударац, али је у наставку акције Бањац послао повратни пас за Пејића који је неометано погодио први угао за 0:2.

Воша је од старта другог полувремена кренула у офанзиву, Сери је опет био најопаснији и имао је први покушај ка голу у 50. минуту, када је гађао поред стативе. У 58. минуту Воша је успела да смањи заостатак, пошто је Ивановић погодио за 1:2. Дугу лопту Ђаковца пресекао је Сери, који је опет сачекао прави тренутак да проигра Ивановића, а овај се одлично убацио иза леђа одбране и из прве послао лопту поред голмана Илића за 1:2.

Домаћи тим је наставио да напада, у две ситуације се у опасној позицији нашао Ивановић, али је опет био у офсајду, да би потом Кораћ још једном снажно шутирао са дистанце, за мало поред стативе.

ТСЦ је имао велику шансу 20 минута пре краја, када је Шош остао сам пред голом после повратне Ћирковића, шутирао је поред стативе.

Божидар Бандовић је у финишу одлучио да освежи екипу, Лазар Николић и Савићевић су заменили Бутеана и Медојевића, а потом је ушао и Сукачев уместо Величковића.

Воша је у финишу имала нову шансу преко Кораћа, који је овај пут главом покушао после центаршута Бамиделеа, али је на месту био Илић.

ТСЦ је у последњим тренуцима меча успео да дође до трећег гола, након контре, Ђаковац је проиграо Шоша, овај преварио Лукаса Бароса и погодио даљи угао за коначних 1:3.

До краја није било промене резултата, па је Воша уписала и други пораз у првенству од почетка сезоне. У четвртак на овом истом стадиону Војводина ће угостити Марибор у реваншу трећег кола квалификација за Лигу конференција, а потом наредне недеље гостује Радничком 1923.