Danas je završen 42. memorijalni turnir „Stevan Nešticki“. Ovogodišnji šampion je Rijeka koja je u finalu pobedila banjalučki Borac rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola u finalu bio je Ivor Beviakva.

U meču za treće mesto Partizan je nakon penala pobedio Vojvodinu rezultatom 4:3. U regularnom delu susreta rezultat je bio 1:1, strelac za Vošu bio je Damjan Đokanović, dok je za Partizan pogodio Filip Dončić.

U revijalnom meču za peto mesto, Pelister je pobedio reprezentaciju Singapura rezultatom 4:1.

Fotografije za vest ustupio: Milan Veselinov

Najboljem igraču turnira Ivoru Beviakvi iz NK Rijeka, statuu je dodelio Lajoš Kokai, dok je najboljem strelcu, njegovom saigraču Lukasu Đikiću statuu je dodelio Saša Kajkut, direktor omladinske škole FK Borac iz Banjaluke.

Za najboljeg golmana proglašen je čuvar mreže Partizan Miloš Kosanović, a statuu mu je dodelio Goran Ćurko, bivši golman Vojvodine i sadašnji trener golmana u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“.

Za najboljeg zadnjeg veznog proglašen je Pavle Ćuso iz Borca, a statuu mu je dodelio Stevica, sin Stevana Neštickog.

Za najboljeg trenera proglašen je Matija Petrović, šef stučnog štaba NK Rijeka, a statuu mu je dodelio Vasa Pušibrk, počasni predsednik Sekcije veterana i član prve šampionske generacije FK Vojvodina.

Pehar četvrtoplasiranoj ekipi Vojvodine pehar je dodelio bivši as „stare dame“ Slobodan Jovanović, dok je trećeplasiranom Partizanu pehar i bronzane medalje uručio Svetozar Gatarić.

Vicešampionu, Borcu iz Banjaluke, pehar i srebrne medalje uručila je Marija Đurović, šef kabineta generalnog direktora FK Vojvodina.

Šampionu NK Rijeka zlatne medalje i pehar u trajnom vlasništvu i zlatne medalje dodelio je Miodrag Mika Jović, predsednik Organizacionog odbora 42. memorijala „Stevan Nešticki“.

Takođe, šampionu je veliki prelazni pehar dodelio direktor omladinske škole FK Vojvodina Duško Grujić.