Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da danas počinju prijave za odlazak na finale Kupa Srbije u kom će se „stara dama“ sastati sa Crvenom zvezdom.

Uprava FK Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem svesna je da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u istoriji našeg kluba, a samim tim, želja je da što više navijača „stare dame“ budu uz ekipu Božidara Bandovića.

Prijava za odlazak u Loznicu i finalni meč Kupa Srbije počinju danas u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ i trajaće svakodnevno od 10 do 18 časova, sve dok bude bilo karata. Zato požurite i obezbedite svoje karte i mesto u autobusima na vreme.

Takođe, vlasnici sezonskih karata, kao i oni koji treba da zamene kartu sa nedavne utakmice sa Čukaričkim za finale Kupa Srbije, prijavljuju se na istom mestu, na stadionu „Karađorđe“.

Svi prijavljeni dobiće kartu za utakmicu, uz obezbeđen prevoz, a na poklon će dobiti i majicu sa grbom FK Vojvodina, a sve ostale potrebne informacije o odlasku biće saopštene na licu mesta.

Napomena da se prijave ne mogu vršiti putem mejla i društvenih mreža, već isključivo u prostorijama kluba na stadionu „Karađorđe“.

Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina igra se na stadionu „Lagator“ u Loznici u utorak, 21. maja u 20:15.